Goedkoop vakantiehuis huren Costa Blanca

 

Er zijn mensen die schrikken wanneer zij de prijzen van jet huren van een vakantiehuis zien in Spanje.

Ik kan u vertellen dat deze goedkoop zijn ten opzichte van de chalets in Nederland.

Daarbij komt nog dat men in deze houten huisjes meestal in de regen zit.

Een fatsoendelijk vakantiehuis aan de Costa Blanca kost rond de 500.000 euro, terwijl u een huisje kunt kopen op de vele Nederlandse parken voor nog geen derde van de prijs.

Een groot sponsor van deze chalets is Harry Mens,welke wekelijks reclame maakt om u zo een houten hut te verkopen.

Echter het huren van een mooi en verzorgd vakantiehuis aan de Costa Blanca is niet zo goedkoop, zeker niet wanneer u dit huurt via een bemiddelaar.

Een vakantiehuis in Juli en Augustus varieert tussen de 1000 en 4000 euro, waar men met 8 of 10 personen kan verblijven.

Veel sites bieden veel huizen aan met zeer hoge prijzen, dit is het gevolg van de hoge provisie van deze verhuur organisaties.

Wanneer u een hotel vakantie verkiest, en de gemakken en nadelen van een hotel verkiest, betaald u in vergelijking meestal de prijs voor 1 kamer met 4 personen, als dat u een volledig vakantiehuis kunt reserveren.

Hierbij komt nog de vele drankjes en het eten wat je al dan niet moet betalen.

Ook bent u vrij van alle verplichtingen, zoals op tijd zijn voor het onbijt, of de ontzorging van krijg ik wel een bed aan het zwembad, of moet ik op tijd naar bed, en zo kan ik nog even door gaan.

Bij een vakantiehuis huren komt natuurlijk dat u zelf uw eten moet regelen, of dat u een van de vele restaurants bezoekt, maar u altijd thuis komt in uw vakantiehuis, zonder luidruchtigen toeristen, ofwel een weldaad voor een ontspannen vakantie,

Afgelopen week bezochten wij het nieuwe hotel in Calpe Suitopia, en hebben ons geinformeerd naar de prijs, voor 4 personen in het hoogseizoen, hiervoor betaald men in 1 kamer 2500 euro, terwijl wij een fantastische villa aan bieden voor 8 personen voor rond de 1700 euro.

Wie zegt dat een vakantiehuis aan de Costa Blanca duur is

Bezoek onze prachtige villa

 
hoe huur ik eengoed vakantiehuis in spanje villa met zwembad huren costa blanca
huis costa blanca vakantiehuis met internet Costa Blanca
Huis huren Costa Blanca vakantieverhuur Costa Blanca
Huis huren in calpe overwinteren spanje
huisje huren costa blanca  
huisje huren spanje  

 

 

sitemap