Met de auto naar Spanje tips en informatie over autovakantie spanje

MET UW EIGEN VERVOER NAAR SPANJE,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Wanneer u met de auto naar Spanje wilt reizen kunt u het volgende overwegen

In de afgelopen jaren is de criminaliteit langs de snelwegen in Frankrijk maar ook in Spanje sterk toegenomen. Wanneer u met de auto op vakantie gaat,proberen met veel trucs, vooral uit het oostblok komende gouddieven u van uw kostbaarheden te ontdoen. Bent u met de auto of caravan, gaat u vooral niet langs de Route du Soleil op parkeerplaatsen slapen. .Met name op die parkeerplaatsen onder Lyon, tot aan Barcelona.

 

individuele vakantie met auto vakantiehuis huren met zwembad spanje

In Frankrijk vindt u langs de snelwegen veel goedkope hotels,zoals de F1 hotels waar u voor rond de 30 euro kunt overnachten, met afgesloten parkeer terreinen waar u uw wagen beschermd kunt pakeren. Dagelijks vinden hier veel incidenten plaats. U bent gewaarschuwd. Met de tegenwoordige vliegprijzen is het aan te bevelen beter met het vliegtuig uw bestemming te bereiken. Veel prijsvechters bieden wanneer u tijdig boekt zeer aantrekkelijke tarieven aan.

Op tolwegen in Frankrijk is de brandstof vaak nog duurder als in Nederland, daarentegen is het in Spanje aanzienlijk goedkoper, waar u aan de pomp gemiddeld 40 cent minder betaald als in Nedeland. Veel vakantiegangers tanken hun auto eerst af in Luxenburg, gezien de goedkope brandstof prijs.Het tarief in Spanje is ongeveer gelijk aan dat van Luxenburg. Wilt u in Frankrijk goedkoper tanken, moet u de snelweg verlaten, bij grote supermarkten zoals Leclercq is de brandstof ca 15 ct goedkoper. Heeft u alle tijd om met de auto naar Spanje op vakantie te gaan, kunt u via de route Nationaal reizen. Dit is zeer goed te doen, echter bij de Pyreneeen kunt u beter de autobaan nemen.De maximim snelheid in Frankrijk is 130km per uur

Wij bieden luxe vakantiehuizen aan voor zeer scherpe prijzen direct van particulier

De Spaanse snelwegen in Spanje zijn de autopistas. Dit zijn vierbaans wegen waarvoor tol (peaje) moet worden betaald.

Autovïas zijn snelwegen zonder tolheffing. De route nacional is het landelijke netwerk van hoofdwegen dat wordt aangegeven met een N332. Kleine binnen-wegen zijn meestal niet zo goed onderhouden. Het rijden over deze wegen is wel een aangename manier om het Spaanse binnenland te bekijken. Op deze bladzijden staat een aantal praktische zaken waarmee u te maken kunt krijgen. Veel mensen rijden via de Franse snelwegen naar Spanje .De beste route vanuit Nederland is via Brussel - Luxenburg - Lion - Barcelona. De kortste weg door de Pyreneeen via de snelweg loopt langs Hendaye aan de westkant en Jonyuera aan de oostkant. Andere wegen zijn lastiger te berijden, bijvoorbeeld vanaf Toulouse door het Vall d'Aran. Zorg dat u altijd uw Groene Kaart en geldige verzekeringspapieren bij u hebt. Reis en ongevallenverzekeringen zijn geen overbodige luxe

De prijzen van de auto pista's in Spanje zijn vanaf 2012 met7.5 % verhoogt na de crisis

 

Bent u op vakantie in Spanje, is het verplicht om altijd uw kentekenbewijs en uw rijbewijs bij u te dragen .De maximum snelheid is op het Iberisch Schiereiland is 120 km per uur, al trekken de meeste spanjaarden zich hier voorlopig nog niet veel van aan. U moet zich ook altijd kunnen legitimeren met een paspoort of een nationale identiteitskaart. Verder moet achter op uw wagen een sticker geplakt zijn van het land waar het voertuig geregistreerd staat. U kunt een boete krijgen die u ter plekke moet betalen wanneer u in uw voertuig geen rode gevarendriehoek, reservelampjes en een eerstehulpdoos bij u hebt. In de winter moet u sneeuwkettingen meenemen als u op wintervakantie met de auto in de bergen gaat rijden.

Villa Calpe particulier verhuur van luxe vakantievilla´s met prive zwembad aan de Costa Blanca in Spanje Huur een luxe vakantievilla in Calpe Altea Moraira of Benidorm tegen goedkope tarieven direct van de eigenaar villa huren spanje, luxueus vakantiehuis met privé-zwembad gelegen in het mooiste gedeelte van Spanje.Onze luxe vakantiewoningen beschikken over alle comfort, voor een welverdiende zon of strand vakantie aan de spaanse kust. Onze privé accomodaties zijn ook te huur voor overwinteren .

veel gezochte zoekwoorden

overwinteren Spanje Vakantie Costa Blanca
Reserveren een villa in spanje vakantie villa huren costa blanca
Restaurants Calpe Altea, Moraira, Benidorm Costa blanca Spanje - vakantiehuis aan zee spanje
Spanje luxe vakantiehuizen huren met zwembad voor 4 personen vakantiehuis calpe voor meerdere gezinnen
spanje vakantiewoningen te huur vakantiehuis costa blanca

sitemap

Villa Calpe particulier verhuur van luxe vakantie huizen en villa´s met prive zwembad aan de Costa Blanca in Spanje Huur een luxe vakantievilla van de eigenaar in Calpe Altea Moraira of Benidorm tegen goedkope tarieven direct van de eigenaar  Verhuur van een luxueus vakantiehuis met privé-zwembad gelegen in het mooiste gedeelte van Spanje.Onze luxe vakantiewoningen beschikken over alle comfort, voor een welverdiende zon of strand vakantie aan de spaanse kust. Onze privé accomodaties zijn ook te huur voor overwinteren .

 

 

 
<

 

 

 

Met eigen vervoer naar Spanje, informatie over Tolwegen, brandstof, huis huren spanje