Particulier verhuur Huisje huren Costa Blanca - Boekingsgarantie verhuur vakantiehuis in Spanje, Costa Blanca.

Wanneer u een huis reserveert bij ons, huurt u de villa direct bij de eigenaar, en niet bij een reisbureau.

Onze site biedt uitsluitend particulieren vakantiewoningen aan, welke exclusief door ons worden verhuurt, en er geen tussenkomt is van derden.

In Spanje wordt u begeleid naar de villa, en wordt u volledig voorgelicht over de mogelijkheden, en wordt u wegwijs gemaakt in de villa.

Ook gedurende uw vakantie staan wij U bij mochten zich problemen voor doen.

Villa Calpe hanteert een waterdicht boeking systeem voor onze vakantievilla's, voor ons maar ook voor uw controle.

Let wel, U huurt direct van de eigenaar, zonder tussen personen of verhuur berijven, welke failliet kunnen gaan, ook zijn de aangeboden huizen hypotheek vrij.

Veilig een huisje huren in Spanje, vertrouwd huren in Spanje

Moxht u nog enige twijfel hebben, kunt u na reservering ons altijd verzoeken een eigendomsbewijs van de woning te tonen.

Alle verhalen welke in de media of op het internet zich voordoen over vakantiehuizen welke niet bestaan, of bedrijven welke failliet gaan, kunt u bij ons rustig vergeten, geen van onze klanten hebben wij in 14 jaar moeten teleurstellen, waarbij wij onze verplichtingen niet zijn nagekomen,

Ons klantenbestand bestaat uit een duizendtal huurders, welke positieve bevindingen kunnen geven over een van de aangeboden objecten.

Heeft u een aanvraag gedaan voor een van onze luxe huizen per aanvraagformulier nadat u ons telefonisch heeft benaderd op ons telefoonnummer in Spanje, zal de desbetreffende villa in de bijbehorende prijslijst reeds voor u zijn geblokkeerd en donkerblauw worden gekleurd.

Deze optie voor blokkering duurt maximaal 7 dagen, de optie  vervalt voor uw reservering automatisch na 7 dagen, mits u de eerste aanbetaling van 25 % heeft voldaan, en de huurovereenkomst per post of fax aan ons heeft verzonden.

Binnen 24 uur na uw 1e aanbetaling zal de blokkade welke eerst donkerblauw was gekleurd veranderen in lichtblauw en zal uw naam verschijnen in de geboekte weken.

Dit is voor u de zekerheid dat de villa uitsluitend voor u in deze periode is vastgelegd, en er geen dubbelboekingen kunnen ontstaan.

Villa Calpe is een kleine vereniging van particulieren huiseigenaren aan de Costa Blanca, welke hun woning hebben ondergebracht voor verhuur bij Ingrid en Nando Broekman, welke zelf eigenaar zijn van verschillende villa's, en woonachtig zijn in Calpe Spanje.

Zij vertegenwoordigen deze luxe vakantievilla's de belangen van andere bevriende relaties , en verlangen kwaliteit en betrouwbaarheid ten opzichten van klanten en huiseigenaren van luxe woningen.

info@villacalp.com

 

-Home

 

bungalow huren Costa Blanca, rolstoelvriendelijk vakantiehuis bij Benidorm