De huizen in Spanje kunt u op generlei wijze vergelijken met de huizen in noord Europa.

In Noord Europa is het interieur van de huizen belangrijk, en moet voldoen aan een ieders smaak, waarbij wij de hoogste eisen stellen, echter  is in de zuid Europese huizen is het buitengebeuren van het grootste belang

Hier in Spanje leeft men niet tussen 4 muren, maar voor het grootste gedeelte van het jaar in de buitenlucht. Vooral aan de Costa Blanca met het mooiste klimaat van de Wereld met 300 zon-dagen per jaar.

Wat is belangrijk wanneer wij hier een huis huren of willen kopen in Spanje aan de Costa Blanca.

De Costa Blanca kent 2 gebieden, het Noordelijk gedeelte en het zuidelijk gedeelte, te onderscheiden in kwalitatieve gebieden, qua prijs en schoonheid van het gebied.

Boven Alicante in Rojales, Santa Pola Guardamar,La Mata, Torrevieja vindt u huizen welke  in urbanisatie's zijn gebouwd voor de voormalige Engelse kopers, waar de huizen prijzen aanzienlijk goedkoper zijn als in het noordelijk gedeelte.

Onder Alicante de noordelijke Costa Blanca in hoofdzaak vanaf Alfaz del Pi tot Denia vindt u luxe huizen en villa's met privé grondstukken voor een elitaire publiek, waar vele Duitse, Noorse, Belgische, Russische, Nederlandse en Fransen hun 2e huis bezitten. In deze schitterende omgeving vindt u luxe vakantieverblijven met privé zwembad, al of niet te huur voor derden

Boven Alicante zuidelijke Costa Blanca vindt u een groter en veel goedkoper aanbod van huizen en appartementen aan de Costa Blanca, gezien het natuurschoon en ligging van de huizen.

Net zoals in Nederland en België kennen wij gebieden waar de huizen prijzen aanzienlijk hoger liggen als in andere gebieden, echter aan de noordelijke Costa Blanca kan men in verhouding tot de kusten aan de Noordzee nog steeds redelijk kopen en huren. De mooiste villa's vindt u in Alfaz del Pi, Altea,La Nucia, Calpe,Teulada, Benissa, Moraira, en Javea,

ook in deze economische crisis in Spanje kunt u misschien een koopje halen, maar de prijzen in dit gebied liggen aanzienlijk hoger als het gemiddeld Spaans onroerend goed.

Aan de noordelijke Costa Blanca vindt u de bemiddelde eigenaar waar zij hun 2e huis hebben, geen gebied met goedkope huizen voor verkoop of verhuur in Spanje

Het gebied is nog niet zo duur als de omgeving van Marbella, maar zeker zo interessant gezien alle voorzieningen als internationale scholen, en winkels, restaurants en voorzieningen uit diverse windstreken.

De voordelen van de Costa Blanca

Bijna altijd mooi weer.

Zeer goed bereikbaar vanaf de vliegvelden Alicante, Valencia, Murcia..

Redelijke verkoopprijzen en verhuurprijzen

Alle voorzieningen aanwezig, als scholen in diverse talen, winkels en restaurants uit alle windstreken, veel attractieparken voor groot en klein, redelijke prijzen voor alle mogelijkheden, prachtig achterland met vele attracties, zeer goede restaurants, en u kunt hier alle produkten kopen waar u in uw land aan gewend bent.

Hoe koop ik vertrouwd een huis

In Spanje is het niet gebruikelijk , het aanbod van huizen in de verkoop geschiedt door beëdigde makelaars, de z.g Api makelaar

 Het meeste aanbod van de huizen gebeurd d.m.v huizen handelaren, welke men zeker moet controleren, u vindt hieronder ook aanbieders waar u vertrouwd kunt kopen, en welke u naar wens begeleiden, echter zijn er ook een aantal welke men moet controleren. Het gebeurd hier vaak dat het zelfde huis door verschillende aanbieders wordt aangeboden.

Hoe huur ik vertrouwd een huis

Op het internet vindt u honderden, misschien wel duizenden web sites welke huis te huur aanbieden, welke veelal tussen personen zijn van grote verhuur organisaties, waarbij u een flinke percentage bemiddelings kosten moet betalen.

Ga eerst na of de aanbieder ook werkelijk in Spanje aanwezig is, en hij niet vanachter een bureautje in Nedeland of Belgie, huizen verhuurd welke al of niet bestaan

U huurt een vakantiehuis het goedkoopste via de eigenaar van de villa in Spanje, vele verhuurders proberen met een algemeen tarief van 30 tot 45 procent het tarief aan u te verhuren, de beste oplossing voor de huurder is het huren van een vakantiehuis direct van de eigenaar.

Hier begint het probleem voor velen, wij willen zeker zijn van garantie, en zeker niet teleur gesteld worden, wanneer onze vakantie begint.

Huurt u een vakantiehuis via een reisorganisatie als D reizen. Correndon, of de grootste van allemaal  met mooie brochures en verhalen via Interhome ook dan kan er van alles gebeuren. Het huis wordt verkocht, of er gebeurd wat met de eigenaar, alles is mogelijk.

Wanneer u direct huurt van de eigenaar, heeft u altijd bij een vertrouwde verhuurder direct contact, en is dit de veiligste en meest vertrouwde manier uw vakantiehuis te reseveren voor het komende seizoen, en heeft u geen ANVR regeling nodig om veilig en zeker uw vakantiehuis te reserveren.

U staat altijd in direct contact met de verhuurder van onze luxe vakantiehuizen

 

 

 

Veel gezochte zoekwoorden

huis huren benidorm Met de auto naar Spanje - autovakantie spanje,
Luxe vakantiewoning Spanje met zwembad en 2 appartementen in Spanje met verwarmd zoutwater zwembad in Spanje voor 2 gezinnen Mooi vakantiehuis in Calpe huren
Luxe villa huren Spanje overwinteren Spanje
Luxe villa Spanje te huur Reserveren een villa in spanje

 

Referenties van klanten - particulieren vakantiehuizen Spanje luxe villa huren met zwembad costa blanca,