Een huis of villa huren voor het overwinteren Costa Blanca

 

Genoeg van het eeuwige natte Nederland of Belgie,en u bent op zoek naar een gezellig onderkomen aan de Costa Blanca, om de komende winter een gezellige tijd door te brengen.

Er zijn zaken waar u wel op moet letten, was u in de afgelopen tijd op zomer vakantielangs de verschillende Costa,s. en was het in de meeste dorpen levendig en gezellig, speelde er muziek op de verschillende terrassen, in de winter is het even anders.

Er zijn dorpen, welke volledig zijn uitgestorven, en in de wintermaanden worden bevolkt met vele campers.komend uit allerlei windstreken.

U vindtlangs de kust veel campings, maar de meeste zijn in de wintermaanden vol geboekt, dus zoeken de overwinteraars hun weg langs de straten met alle gevolgen vandien.Helaasmogen deze straat-campers geen stoelen buiten zetten of het zonnescherm uit draaien, dus men is veroordeeld binnen bij de televisie te zitten mochten zij over zonnepanelen beschikken.

Helaas zie ik in de laatste jaren dat onze prachtige badplaatsen in de winter meer op zigeunerkamoen beginnen te lijken, ondanks dat de politie deze zwerfcampers weg stuurt.

Ook in de wintermaanden komen er veel wielrenners naar de spaanse kusten om er te oefenen, gezien het prettige klimaat.Het komt geregeldvoor dat de temperaturen zelf in januari oplopen tot 20 graden, en men heerlijk in het spaanse zonnetje kan verblijven.

Echter wanneer de zon achter de bergen verdwijnt, kan het in de avond en de nacht aardig koud worden en de temperaturen zakken tot circa 5 graden.

Het is echter erg gezellig, veel terrasjes zijn geopend, het is bezaaid met restaurants, waar u kunt eten rond de 15 euro, en er is iedere dag wel een markt bij ons aan de Costa Blanca.

De medische zorg is uitstekend in Spanje, er zijn diverse doktoren die u te woord kunnen staan in uw eigen taal.

Bent u particulier verzekerd, kunt u terecht in clinica Benidorm,

Kotom niets hoeft u in de weg te staan om een lekkere vakantie te hebben aan de Costa Blanca, waar u een huis kunt huren om te overwinteren.

Belangrijk is wanneer u een huis huurt aan de Costa Blanca in de winter dat er ook goede verwarming is, ons huis is voorzienvan 2 grote pellet kachels.

Heeft u vragen kunt u ons altijd bereiken op 0034-671998541.

 
hoe huur ik eengoed vakantiehuis in spanje villa met zwembad huren costa blanca
huis costa blanca huis huren costa blanca winter.htm
Huis huren Costa Blanca Strandvakantie naar de Costa Blanca
Huis huren in calpe  
huisje huren costa blanca  
huisje huren spanje