55 plus vakantie in Spanje
   
   
 
Voor uw vakantie , wanneer u gepensioneerd bent, een 55 plus vakantie samen met kennissen of vrienden hebben wij deze luxe villa te huur

Villa Paradise in Calpe met prive zwembad ,Droom u van een rustige vakantie samen met uw familie of vrienden van een mooi gelegen villa aan de Spaanse kust, waar u veel privacy heeft en ieder zijn eigen appartement heeft met eigen slaapkamers, woonkamer en keuken, zo is Villa Paradise in Calpe een meer als geschiktelocatie.

De villa ligt enkele kilometers van het centrum van de badplaats, waar u prachtige zandstranden vindt. Dit zeer comfortabele vakantiehuis heeft een afsluitbaar zwembad, waar u al in begin April kan zwemmen, en is voorzien van Solar verwarming.

Een 55 plus vakanie aan de Costa Blanca

Wanneer men op gevordeden leeftijd is gekomen heeft men het voordeel dat u met vakantie kunt gaan buiten het seizoen om.

Veel mensen preferen het om te overwinteren in Spanje, en trekken er met de camper of caravan er op uit.

Wilt u in de spaanse zon verkeren in het voor of naseizoen kunt u ook voordelig een villa huren,wat meer comfortabel is dan het verblijven op een spaanse camping, waar men meestal oven op elkaar wordt gepakt.

Wij bieden luxe vakantievilla's aan voor ouderen vakanties of 55 plus vakanties naar Spanje

 

   

 

 
   
   
 
   
   

Luxe vakantiehuizen en villa's huren in Spanje