Villa met zwembad Costa Blanca

Uw kinderen spelen leuk in het zwembad, terwijl u relaxt onder de parasol  ligt in het zonnetje bij uw prive villa aan de Costa Blanca.

Wie wil dat niet, eens lekker genieten van een luxe vakantievilla met zwembad voor een luxe vakantie aan de Costa Blanca..

Het zwembad van onze villa's worden chemisch en op kwaliteit in het voor en naseizoen minimaal 2 maal wekelijks gecontroleerd, zodat u volop kunt genieten van een verzorgde vakantie.

In ons bestand hebben wij ook een villa met verwarmd zoutwater zwembad, hier kunt u al volop zwemmen vanaf begin April tot eind November.

Het voordeel van een zoutwater zwembad is dat dit een chloorvrij bad is , waar u geen irritatie heeft van irritatie van huid en ogen.

U vindt aan de Costa Blanca  allerlei villa's met zwembad in allerlei soorten en maten, in allerlei uitvoeringen..

Echter een villa in een straatje is nu niet het ideaal waar de meeste mensen naar op zoek zijn, dat kennen wij wel van huis uit, het met zijn allen op elkaar zitten.

Wanneer u villa wilt huren moet hier ook het spaanse vakantie gevoel bij zijn.

In ons particulieren aanbod van diverse luxe vakantievilla's met zwembad in de badplaats Calpe kunnen wij dit ideaal realiseren

Een luxe villa huren

 

 

villa met groot zwembad costa blanca   villa met verwarmd zwembad costa blanca

 

Huis huren voor 6 personen in spanje - Huur luxe villa met zwembad costa blanca

vakantiehuis met zwembad zuid Spanje

Villa huren in Spanje met verwarmd zwembad